Blog

Da biste dobili najbolje iz prirode, u ovaj izbor proizvoda uloženo je puno ljubavi i visokih standarda kvalitete. Kako ih koristiti i koje su njihove najbolje namjene, provjerite u našem blogu! Hvala što birate prirodu.

27. svibnja 2020.

Savršeno! Prirodni proizvodi za sunčanje koje ćete obožavati

U SAN-u su lansirali prirodnu liniju proizvoda za sunčanje. Odnosno, za njegu prije, tijekom i nakon izlaganja suncu. Proizvodi sadrže samo prirodne sastojke, a ukratko ćemo vam predstaviti za što služe i na koji način ih je najbolje koristiti.
25. svibnja 2020.

Uz ovu biljku vaše lice će izgledati mlađe nego ikada

Tajna Kleopatrine ljepote možda je nekoć bila skrivana, no znanstvenici su otkrili kako je mladolik izgled ove kultne vladarice Egipta bio moguć zahvaljujući biljci koja u sebi skriva mnoge revitalizirajuće učinke pogodne u njezi kože.
19. svibnja 2020.
Serumi za lice

Serumi za lice – za svaki tip kože!

Serumi za njegu lica već su neko vrijeme dijelom kozmetike mnogih žena, no nepažnja prilikom kupovine ili manjak informiranja može dovesti do kontraefekta.
18. svibnja 2020.

Jutarnja njega lica: najbolji beauty savjeti

Jutarnja njega lica pomaže u zaštiti kože i pripremaju za nove izazove. No, samo umivanje i krema nisu dovoljni. Donosimo vam beauty savjete za pravilnu njegu lica kako bi vaša koža bila zdrava i prekrasna.
14. svibnja 2020.
Duga kosa, priroda

Prirodni šampon za rast kose? Moguće je!

Pomoću ovih prirodnih šampona vaša kosa će biti duga, sjajna, zdrava i njegovana.
12. svibnja 2020.

Dnevna rutina u njezi kože lica – korak po korak

Dnevna rutina jednako je važna za sve dobne skupine. Donosimo vam dnevnu rutinu uz koju će vaša koža biti njegovana i zdrava.
27. travnja 2020.

Njega kose – donosimo TOP 5 savjeta!

Njega kose za mnoge ima drugačiju definiciju. Nekima je to redovito posjećivanje frizera, drugima je to korištenje određenih proizvoda. Ako primijetite da imate ispucale vrhove ili […]
6. travnja 2020.
Prirodna kozmetika

Zdrava ljepota uz prirodnu njegu

Prirodna kozmetika podiže svijest o kvaliteti proizvoda koje koristimo. Kako sve što nanesemo na kožu ulazi direktno u krvotok, vrlo je važno birati organske i certificirane proizvode koji neće štetiti organizmu.
21. svibnja 2020.

Večernja njega lica: kako postići svježiji i zdravi ten

Večernja njega lica se ne bi smjela preskakati. Koži je potrebno da se noću odmori i da diše! Nakon loše prospavane noći dolazi do promjena na koži. Zato postoje posebni proizvodi za njegu tijekom noći.
20. svibnja 2020.

“Deo kreme GIVEAWAY”

Stiglo nam je proljeće, a mjere su popustile - najbolji dani su pred nama! Svi ste bili nevjerojatni i želimo vam zahvaliti na tolikoj vjernosti.
WEB TRGOVINA