90,00 kn

GLORIA – Mini Set Od Smilja

Glavne značajke:
 • Proizvodi iz Zlatne kolekcije
 • Dnevna krema od smilja
 • Noćna krema od smilja
 • Hijaluronska krema od smilja
 • Piling za lice
 • Proizvodi dolaze u pakiranjima od 5 ml

Elegancija prirode, dašak svježine i luksuzne njege. Sve to moguće je pronaći u Gloria Mini setu koji objedinjuje četiri proizvoda iz Zlatne kolekcije. Ova neodoljiva pakiranja sadrže cjelokupnu njegu lica i stanu u svaku kozmetičku torbicu.

Upravo za potrebe testiranja naših proizvoda u ponudi imamo Mini set s dozama koje se mogu koristiti do tjedan dana. Doza je dovoljna kako bi vidjela odgovaraju li proizvodi tvojoj koži. Imajući u vidu da je kozmetika prirodna, prema sastojcima možeš odmah vidjeti svoje favorite, ali i one koji su ti se do sada pokazali neodgovarajućim.

Količina Popust Cijena po komadu
3 5% 85,50 kn
4 7% 83,70 kn
5+ 10% 81,00 kn
GLORIA009
Brands:: Gloria
Gloria - Mini Set Od Smilja

GLORIA – Mini Set Od Smilja

90,00 kn
5.00
1 Review, 0 Q&As
100%
0%
0%
0%
0%
Dodaj recenziju

1 Review

 1. Tena
  GLORIA mini set kremica

  Koristim brend Gloria jako dugo vremena i nisam do sad naišla na brend koji mi toliko odgovara i s kojim sam u potpunosti zadovoljna. Zbog opisa posla stalno putujem i jako mi je pomoga ovaj set jer ima taman za nekih dva tjedna količine kremica i ne moram pretakati kao prije.

5.00
1 Review, 0 Q&As
100%
0%
0%
0%
0%

0

 1. Trenutno nema pitanja.

Lista želja 0
Otvori listu želja Nastavi kupovinu

O nama

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit. Suspe ndisse suscipit sagittis leo sit met condimentum estibulum issim Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur cing elit.