30. ožujka 2020.
Njega ruku - kruna prijeko potrebne higijene

Njega ruku – “kruna” prijeko potrebne higijene

Njega ruku mnogima je u trenutnim vremenima krize postala borba s vjetrenjačama. Uslijed učestalih korištenja sredstava za pranje i čišćenje, ruke postaju oštećene, crvene, suhe i hrapave. Ako tome pridodamo i esktremne vremenske uvjete, situacija za naše ruke trenutno je - alarmantna.
25. ožujka 2020.

Mjere zaštite: Obavijest o COVID-19 i dostavi

Dragi naši kupci, ovim putem vam želimo zahvaliti na ukazanom povjerenju tijekom pandemije. Osobna higijena i njega nikada nisu bili važniji. Mi smo ozbiljno shvatili mjere zaštite i zato vas želimo educirati o procesu pakiranja i slanja naših paketa do vašeg kućnog praga.
24. ožujka 2020.
Prirodni šamponi

Zašto koristiti prirodni šampon za kosu?

Čuli ste za prirodne šampone, no niste sigurni jesu li oni pravo rješenje za vas? Odgovor je jednostavan – ako vam je stalo do vaše kose onda je pravo vrijeme da izbacite toksične kemijske sastojke. Prirodni šamponi su pravi spas za kosu.
10. prosinca 2019.

Kako brinuti o svojoj koži u zimskim mjesecima?

Koža zimi gubi svoju elastičnost i podložna je isušivanju. Dehidrirana koža može stvarati brojne neugodnosti, a to se može ispraviti pravilnom njegom.
14. kolovoza 2019.

Koji je vaš tip kože? Otkrijte savjete za pravilnu njegu!

Prvi korak u pravilnoj njezi lica krije se u određivanju tipa kože. Budući da je svaki tip drugačiji i da ima različite potrebe, bitno ih je razlikovati kako biste koži pružili optimalnu njegu.
3. kolovoza 2019.
piling-za-tijelo

Piling, heroj vaše kože: Evo zašto je prijeko potreban

Redovan piling ključan korak u pravilnoj njezi lica i tijela. Sama riječ “piling” znači ljuštenje stoga možda ne zvuči primamljivo ili pretjerano njegujuće. No, o čemu se zapravo radi?
2. kolovoza 2019.

Zašto je važno birati šampone bez sulfata?

Što su sulfati i što oni znače u našim šamponima? Saznajemo zašto bi šamponi bez sulfata trebali postati ustaljeni proizvod u našoj rutini.
2. kolovoza 2019.
Akne

Akne – top savjeti za najčešći dermatološki problem

Akne su jedne od najčešćih dermatoza koje zahvaćaju oba spola te se javljaju u raznim oblicima. Donosimo vam nekoliko savjeta kako njegovati kožu sklonu aknama.
1. kolovoza 2019.

Fotostarenje kože – što je i kako nastaje?

Starenje je prirodan proces, no 90% svih procesa koji uzrokuju starenje kože nastaju zbog štetnog UV zračenja. Provjerite kako doskočiti ovom problemu i zaštititi kožu na vrijeme.
WEB TRGOVINA