Priroda dostupna svima (Naša priča)

Svijet prirodne kozmetike okuplja proizvođače prirodne kozmetike s posebnim naglaskom na Hrvatsku i okolicu. Potičemo hrvatske proizvođače prirodne kozmetike da prezentiraju svoje proizvode te ih na taj način želimo predstaviti cijelom svijetu. Ulaskom u novo desetljeće odlučili smo svima ponuditi ono najbolje od prirode.

Visoko postavljeni standardi

Na našim stranicama trenutno možete kupiti prirodne proizvode nekoliko proizvođača, a ta ponuda će se neprestano proširivati. Želimo svima omogućiti najbolje proizvode na tržištu. U ponudi našeg web-shopa Svijet prirodne kozmetike svatko će pronaći nešto za sebe - u ponudi imamo preparate za lice i tijelo, za žene, muškarce i djecu svih dobnih skupina.

Zašto Svijet prirodne kozmetike? 

Danas sve može biti opisano kao prirodni proizvod, no takav stav škodi krajnjim korisnicima jer u konačnici nisu sigurni što kupuju. Mnogi upiti na našim društvenim mrežama i putem e-maila govore nam o tome kako su ljudi i dalje nepovjerljivi prema sintagmi “prirodna kozmetika” i kako ne znaju što sve uključuje. Naš glavni zadatak - razbijanje predrasuda o prirodnoj kozmetici.

WEB TRGOVINA