San prirodna kozmetika

SAN prirodna kozmetika

Doživite san prirode na svojoj koži

Sve je počelo baš kao san o tome kako spojiti vrhunsko znanje iz farmacije i beskrajne potencijale koje nudi priroda. Danas je taj san postao stvarnost, a SAN prirodna kozmetika postaje sve popularnija i nalazi svoj put do sve većeg broja ljudi.

Tko stoji iza branda? 

Nakon što su se učvrstili na domaćem, hrvatskom tržištu polako otvaraju puteve prema  okolnim i daljnjim tržištima. Baza im je u Međimurju u Čakovcu gdje je proizvodnja i počela prije nekoliko desetljeća kada je mr. sc. Jagoda Ćerić mag. pharm. počela proizvoditi prve recepture za prodaju po međimurskim ljekarnama pazeći da zadovolji visoke kriterije struke, ali i da zadovolji svoju drugu ljubav, onu prema prirodi.

Povezanost s prirodom je u samoj srži njihovog poslovanja, za prirodu ih veže velika ljubav, ali i znanje. Educiraju se i usavršavaju. 

“Vjerujemo da nam samo pošten i transparentan odnos prema suradnicima i partnerima može donijeti poslovni uspjeh, te osobno i profesionalno zadovoljstvo na dobrobit svih uključenih. Dosadašnje iskustvo nam je pokazalo da smo u pravu.”

Prikazuje se svih 27 rezultata

WEB TRGOVINA