Kuća magične trave

Kuća magične trave

OPG Jakopović je pionir na području proizvodnje certificirane ekološke kozmetike u  Hrvatskoj. Proizvode paletu proizvoda za njegu lica, tijela i kose na bazi vlastite sirovine, dobivene od biljaka koje sami ekološki uzgajaju i prerađuju. Cijela kolekcija eko kozmetike proizvodi se pod brendom Kuća magične trave (KMT) i sadrži oko 60-tak proizvoda.

Njihova misija je osvještavanje potrošača o prednosti prirodnih proizvoda, ljekovitim svojstvima biljaka i proizvoda proizvedeni od njih, te sigurnosti i prednostima njihove upotrebe. Očuvanje okoliša i smanjenje stvaranja suvišnog otpada je za njih jako važno. Trude se, da gdje god je to moguće, njihovi proizvodi budu upakirani u ekološku i bio razgradivu ambalažu. Osviješten pojedinac je vrlo važan čimbenik koji pridonosi osvještavanju društva kao cjeline.  Njihova vizija je konstantno povečavanje proizvodnje i posljedično širenje prodaje na nova tržišta i pridobivanje novih kupaca, tj. potrošača njihovih proizvoda. Širenje prodaje zamišljaju i kao prisutnost njihovih kozmetičkih proizvoda u eko kutcima trgovina kako bi bili dostupni što većem broju kupaca, što njihovim stalnim to i novim, budućim kupcima.

Cijela paleta kozmetičkih proizvoda KMT dijeli se na nekoliko kolekcija ovisno o tome koja je biljka glavni sastojak određene kolekcije, odn. kome je kolekcija namijenjena.

Prikazuje se svih 16 rezultata

WEB TRGOVINA