Gloria

Prirodna kozmetika Gloria

Uvijek prirodna

Budući da je neizmjerno važno što nanosimo na svoju kožu, proizvodi Prirodne kozmetike Gloria sadrže 100% prirodne sastojke vrhunske kvalitete.

Ručno rađene i pomno osmišljene recepture, organski sastojci i hladno prešana, nerafinirana ulja čine njihove proizvode posebnima. Za razliku od komercijalne kozmetike,  recepture proizvoda ne sadrže konzervanse, aditive, umjetna bojila i mirise. Samim time proizvodi djeluju pozitivno na zdravlje, čuvajući prirodnu ljepotu i mladolikost kože. Proizvodi nisu testirani na životinjama i pogodni su za vegane.

Prirodna kozmetika Gloria crpi najdragocjenije sastojke iz prirode pretvarajući ih u jedinstvene recepture koje blagotvorno djeluju na zdravlje i ljepotu kože. Uz pomoć 100% prirodnih sastojaka pomažemo koži vratiti izgubljenu njegu, lišiti je nepravilnosti poput mrlja, akni i sitnih ožiljaka te smanjiti prve znakove starenja.

Njihova kozmetika nastala je u želji da priroda postane dostupna svima jer spol i dob ne smiju biti prepreka njegovanoj koži.

Prikazuje se svih 19 rezultata

WEB TRGOVINA