Avalis

Ručno rađena prirodna kozmetika

Cijelo Avalis putovanje kroz bogati biljni svijet započelo je 2006. godine s malom biljnom ljekarnom. Kroz nju su svoje teorijsko znanje upotpunili praktičnom primjenom ljekovitog bilja za široki spektar tegoba i bolesnih stanja.

Svoje višegodišnje iskustvo usmjerili su na kreiranje krema. Te kreme nastaju kao spoj starih i autohtonih primjena ljekovitog bilja i najnovijih istraživanja iz područja fitoaromaterapije. Svojim proizvodima iz zaborava želimo izvući pojedine nepravedno zaboravljene i zapostavljene, a izrazito kvalitetne i efikasne autohtone biljke našeg područja.

U Avalisu polaze od činjenice da je svaka krema dobra samo onoliko koliko su kvalitetni sastojci koji je čine. Nije dovoljno samo tvrditi da je kozmetika prirodna, pogotovo u ovo vrijeme kada je odjednom sve prirodno. Zato je Avalis kozmetika certificirana. Ponosni su nosioci certifikata organske (eko) kozmetike. Stoga je besmisleno nabrajati što sve njihova kozmetika NE sadrži jer certificirano sadrži SAMO i ISKLJUČIVO organske sastojke i sastojke dozvoljene u organskoj kozmetici.

Prikazuje se svih 42 rezultata

WEB TRGOVINA